CTA

Turnpoint upp 3,9 procent i november

Stockholm (HedgeFonder.nu) – “November var en bra månad för TurnPoint Global Allocation som gick upp med 3,9 procent. Med den uppgången kan man summera årets totala uppgång till 13,1 procent till en risk på låga 8,5 procent sedan start. Om man tittar på risken det senaste året är den ännu lägre och hamnar på 7,3 procent. Som jämförelse kan man nämna att en genomsnittlig Sverigefond har en risk på cirka 20 procent.”

Det skriver hedgefondförvaltaren Turn Point i sitt senaste nyhetsbrev

Turn Point förvaltar sedan november 2010 fonden Turn Point Global Allocation, som försöker fånga upp positiva trender inom tillgångsslagen aktier, räntor, valutor och råvaror. Fonden förvaltas genom att utnyttja börshandlade fonder, s.k. ETF:er.

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.