Neonet ger tillgång till Oslobörsens nya dark pool

Stockholm (HedgeNordic) –  ”Vi är glada över intresset för vår nya North Sea Dark Pool. Större investerare är ofta intresserade av det skydd en dark pool erbjuder. Vår nya lansering tillåter oss att erbjuda dark pool funktionalitet i en väl reglerad och övervakad miljö med priser som har direkt koppling till den transparenta marknaden på börsen”, säger Bente A. Landsnes vd på Oslobörsen till Hedgeweek.

Neonet kommer att erbjuda access till Oslobörsens dark pool där kunderna kan genomföra stora ordrar till ett mid-pris i en dark pool som samtidigt är en reglerad miljö.

”Med vårt nordiska arv är vi glada att kunna addera den här tjänsten för aktier listade på Oslobörsen”, säger Tim Wildenberg vd på Neonet.

 

Bild: (c) Frank-Gärtner—Fotolia.com

Share.

About Author

Moa Långbergs är frilansjournalist med inriktning på ekonomi och näringsliv samt riskansvarig på AIF-förvaltaren Pandium Capital. Hon har tidigare jobbat på East Capital och på säkerhetsföretaget Vesper Group. Moa har en magisterexamen i nationalekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.