SS&C GlobeOp Forward Redemption Indicator 3,36 procent i april

Stockholm (HedgeNordic) –  ”Forward Redemption Indicator för både april månad och året hittills ligger i linje med säsongstrender och data under samma period förra året. Det indikerar att hedgefondsektorn är fortsatt stabil”, säger Bill Stone ordförande och vd för SS&C Technologies till Hedgeweek.

SS&C GlobeOp Forward Redempetion Indicator representerar summan av mottagna ordrar om inlösen i de fonder som administreras på SS&C GlobeOp-plattformen. Summan divideras med tillgångar under förvaltning i början av månaden. Sedan en hög notering på 19,27 procent november 2008 har måttet hållit sig på betydligt lägre nivåer. Nästa publiceringsdatum är den 21 maj 2015.

 

Bild: (c) olegator—shutterstock.com

Share.

About Author

Moa Långbergs är frilansjournalist med inriktning på ekonomi och näringsliv samt riskansvarig på AIF-förvaltaren Pandium Capital. Hon har tidigare jobbat på East Capital och på säkerhetsföretaget Vesper Group. Moa har en magisterexamen i nationalekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.