Inbjudan: Sector Asset Managements investerarkonferens

Stockholm (HedgeNordic) – Sector Asset Management bjuder in branschrepresentanter till sin årliga investerarkonferens i Oslo den 17 juni. Konferensen har blivit etablerad som en av höjdpunkterna i den nordiska eventkalendern då den hålls för 15 gången. Utöver talare från Sector Asset Management har den norska förvaltaren lyckats bjuda in en grupp högst ansedda talare till eventet, däribland Meredith Jones, Amlan Roy, Niall Ferguson och Andrew Lees.

Ytterligare information om eventet och möjlighet att registrera sig finns här: Inbjudan: Sector Asset Managements investerarkonferens

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.