Chris Dale har tagit in 200 miljoner dollar till ny hedgefond

Göteborg (FinWire) – Under 2014 fick Chris Dale lämna Millenium Management, en stor New York-baserad hedgefond, efter stora förluster i Europa. Nu ser han ut att göra storstilad comeback efter att ha tagit in minst 200 miljoner dollar i startkapital för en ny hedgefond, rapporterar Reuters med hänvisning till källor.

Den nya fonden Kintbury planeras att lanseras under första kvartalet. Enligt källor bör det kunna ske runt 1 maj.

De första investerarna i fonden kommer att vara partners tillsammans med förmögna privatpersoner och pensionsfonder.

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.