Man Group: förvaltat kapital upp 35 procent

Göteborg (FinWire) – Världens största hedgefondsbolag Man Group redovisar ett nettoinflöde på 3,3 miljarder dollar under helåret 2014. Det går att jämföra med 2013 då utflödet uppgick till 3,6 miljarder dollar.

Fondjätten hade vid utgången av 2014 totalt 72,9 miljarder dollar under förvaltning, vilket är en ökning med 35 procent jämfört med motsvarande 2013.

Man höjer nu utdelningen till 10,1 cent, vilket är en ökning från 7,9. Finansbolaget kommer också att genomföra ett återköpsprogram värt 175 miljoner dollar.

Bild: (c) isak55—shutterstock.com

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.