De nordiska hedgefonderna steg 4,1 procent under 2014

Göteborg (FinWire) – De nordiska hedgefonderna avslutade december med att vara i stort sett oförändrade, då vinsterna i Managed Futures-fonderna motverkades av förluster inom fixed income. För helåret noterades de nordiska hedgefonderna upp med 4,1 procent, enligt Nordic Hedge Fund Index (NHX).

NHX CTA/Managed Futures fortsatte sin starka utveckling under sista månaden 2014 med en genomsnittlig vinst på 8 procent. Det var den bästa prestationen som noterats sedan 2008. NHX Fixed Income hade däremot ett något tuffare december med ett tapp på 1,6 procent. För helåret är man dock upp med stadiga 1,9 procent.

Alla underkategorier inom Nordic Hedge Fund Index ökade under 2014.

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.