Weintraub lägger ned Labrusca Global

Göteborg (FinWire) – Filip Weintraub lägger ner sin fond Labrusca Global efter kraftiga utflöden. Ett bristande intresse bland investerarna samt tuffare administrativa krav uppges vara anledningen till beslutet. Det skriver Placera på tisdagen.

Placera rapporterade den 13 oktober att kapitalet i fonden hade sinat rejält och att fonden med stor sannolikhet var på väg att läggas ned.

Fondbolaget Labrusca Family Office bekräftar förvaltningen av fonden upphör. Fonden kommer nu att likvideras under ordnade former och det återstående kapitalet betalas tillbaka till investerarna.

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.