Pimco Total Return Fund hade utflöden på 27,5 miljarder dollar

Göteborg (FinWire) – Pimco Total Return Fund som är en av världens största obligationsfonder fortsätter att tappa kapital. I oktober var utflödet 27,5 miljarder dollar från flaggskeppsfonden och det förvaltade kapitalet uppgår nu till 171 miljarder dollar, skriver DealBook.

Utflödet från Pimcos fonder har förstärkts markant efter att Bill Gross meddelade sitt avhopp den 26 september. Beslutet kom som en chock på marknaden då Gross lämnade firman som han var med och grundade för 40 år sedan.

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.