Industry Report 2013

HedgeNordic har glädjen att presentera den första upplagan av “The Nordic Hedge Fund Industry Report”. Rapporten summerar året 2013 för hedgefonder som är baserade i eller har stark anknytning till Norden och syftar till att ge läsaren en inblick i dynamiken bakom den nordiska hedgefondindustrin. Med utgångspunkt i “Nordic Hedge Index (NHX)” som är ett likaviktat index av nordiska hedgefondförvaltare, kommer rapporten analysera avkastningssiffror för olika strategi-index, titta på avkastningsutvecklingen i förhållande till globala hedgefondindex samt analysera utvecklingen i förvaltat kapital för nordens större hedgefonder.

Rapporten innefattar även en mängd expertkommentarer från förvaltare som finns representerade i NHX-indexet och ger läsaren en inblick i de nya fonder som lanserades i regionen under året, därutöver kommenteras industritrender och utsikter för hedgefondindustrin 2014. Vi hoppas att denna rapport ska tjäna som en intressant informationskälla för dig som har ett intresse av hedgefonder i allmänhet och för den nordiska marknaden i synnerhet.

Vi önskar dig trevlig läsning!

 

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.