- Advertisement -
- Advertisement -

Ingrid Engström ny VD för IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

- Advertisement -

Ingrid Engström har rekryterats till befattningen som ny verkställande direktör för IFL vid Handelshögskolan i Stockholm. Ingrid har mångårig erfarenhet av företagsledande positioner, senast i rollen som vd på kommunikationsbyrån Springtime. Hon tillträder den 1 januari 2014.

Ingrid Engström har tidigare haft ledande befattningar inom IT, HR och försäljning. Bland annat har hon varit HR-chef vid SEB, vd för Telia Infomedia, vd för Comhem och vd för Knowit. Hon innehar också ett antal styrelseuppdrag och har tidigare även suttit i IFLs styrelse.

– Jag är mycket glad att vi lyckats knyta en så kompetent och erfaren person som Ingrid till oss. Ingrid har arbetat som vd i såväl noterade, statliga, privata som partnerägda bolag och kommer med en stor förståelse för våra kunders affärer och förutsättningar. Hon har också arbetat med ledarutveckling och själv genomgått utbildning inom ramen för det som i dag är IFL. Allt det sammantaget gör Ingrid särskilt väl rustad för att leda och utveckla verksamheten vidare. Jag ser fram mot att få arbeta tillsammans med henne, säger Karl-Olof Hammarkvist, rektor vid Handelshögskolan i Stockholm.

Handelshögskolan i Stockholm är Nordens ledande handelshögskola och ingår i en grupp av högt rankade europeiska handelshögskolor och motsvarande organisationer. Genom dotterbolaget IFL vid Handelshögskolan i Stockholm erbjuder man ett brett utbud av ledarutvecklingsprogram.

– IFL vid Handelshögskolan i Stockholm har en stark position med en strategi som bygger på att det är genom livslångt lärande som man skapar utveckling och framgång i företagen. Företagsutveckling och lärande är frågor jag brinner för, och jag ser fram emot att arbeta i en organisation med en kultur som kombinerar stolthet och kommersiell framgång, säger Ingrid Engström, tillträdande vd.

close

Subscribe to HedgeBrev, HedgeNordic’s weekly newsletter, and never miss the latest news!

Our newsletter is sent once a week, every Friday.

HedgeNordic Editorial Team
HedgeNordic Editorial Team
This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Latest Articles

January: Mirror Image of 2022 for Nordic CTAs

Stockholm (HedgeNordic) – The average return of the eight “CTA” constituents of the Nordic Hedge Index that had positive performance in 2022 was 14.4...

Did Energy Prices Cause This Inflation Surge?

Copenhagen – (Jesper Rangvid): You often hear that soaring energy prices, caused by supply-chain disruptions resulting from the pandemic and the war in Ukraine,...

UB Launches Forest-Focused PE Fund

Stockholm (HedgeNordic) – United Bankers is launching a private equity fund investing in forest and bio-based industries. The fund, named UB Forest Industry Green...

Origo’s First Ten Years on (a) Quest

Stockholm (HedgeNordic) – Long/short equity fund Origo Quest is celebrating ten years of bargain hunting in the universe of Nordic small-cap stocks. After a...

The Cycle is Back and so is Active Investing

Stockholm (HedgeNordic) – The relationship between equities and bonds has traditionally been inverse, making bonds a leading choice as a diversifier to an equities...

Alcur’s Third Win in a Row

Stockholm (HedgeNordic) – Alcur Fonder’s first hedge fund, Alcur, has been named “Hedge Fund of the Year” by Swedish business magazine Privata Affärer for...

Latest

Most Popular This Week

Voices

Request for Proposal

- Advertisement -