Dow Jones Credit Suisse Hedge Fund Index slutade på +1,42% i juli

Stockholm (HedgeFonder.nu) – Resultatet för juli månad slutade på + 1,42% för Dow Jones Credit Suisse Hedge Fund Index. Managed futures (4,68%), fixed income arbitrage (1,62%) och multi-strategi-fonder (1,28%) var de tre bästa bland de tio del-strategierna, medan risk arbitarage (-0,51%), dedicated short bias (-0,44%) som har en övervägande andel korta positioner och equity market neutreal (-0,40%) samtliga avslutade månaden med negativt resultat.

Följande fonder har tagits bort från Dow Jones Credit Suisse Hedge Fund Index i juli: Epoch Master Fund och Steelhead Navigator Fund.

Följande fonder har lagts till Dow Jones Credit Suisse Hedge Fund Index i juli: Amida Partners Convertible Master Fund, Forum Global Opportunities Fund, Kondor Fund och Renaissance Institutional Diversified Alpha Fund.

Bild: (c) shutterstock—Lightspring

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.