JP Morgan sänker riktkurser för Volvo och Scania

STOCKHOLM (Direkt) JP Morgan sänker sina riktkurser för Volvo och Scania som en mföljd av att investmentbanken har justerat ner prognoserna för marknadstillväxten i Europa och Brasilien. Volvos riktkurs sänks till 115 kronor från tidigare 130 och Scanias till 150 kronor från tidigare 166.

Det skriver Bloomberg News.

JP Morgan: Fitch sänker till A+ efter förlust”>JP Morgans nya prognos för den europeiska lastvagnsmarknadens utveckling 2012 är en negativ tillväxt om 10 procent, jämfört med tidigare bedömning som låg på -5 procent.

Bild: (C) shutterstock—Michal Durinik
<

Share.

About Author

Nyhetsbyrån Direkt är Sveriges ledande finansiella nyhetsbyrå och bevakar allt som påverkar kursutvecklingen på svensk aktie-, ränte- och valutamarknad i realtid.

Comments are closed.