Brummer & Partners vinner tre priser på Hedge Fund Reviews Awards

Stockholm (www.HedgeFonder.nu) – Några av de största namnen bland Europas hedgefondsförvaltare vann priser vid den elfte upplagan av Hedge Fund Reviews ”European Performance Awards” i London i förra veckan.

Svenska hedgefondförvaltaren Brummer & Partners vann pris för bästa räntehedgefond och “Best non-directional hedge fund over 10 years”, för sin fond Nektar. Nektar var också nominerad till “Hedge fund of the year”, och ”Best non-directional hedge fund over three years”.

En annan av Brummer & Partners hedgefonder – Futuris – vann “Best directional hedge fund over 10 year” och var nominerad till “Best directional hedge fund over three years”.

Priset för “Hedge fund of the year ” gick till GLG Market Neutral Fund som förvaltas av GLG Partners, som numera ingår i Man Group.

I juryn ingick Caroline Butler, stf direktör för Family Office-förvaltaren Lord North Street, Phil Irvine, chef för PiRho Investment Consulting, Chris Jones, Chief Investment Officer (CIO) på Key Asset Management, Tushar Patel, VD för Investment Management, och Michiel Timmerman, vd och CIO på Ignis Advisors. Ordförande i panelen var Margie Lindsay, redaktör för Hedge Fund Review.

Alexis Åkesson
Redaktör på Hedgefonder.nu

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.