Merrant Nominerad i 2011 InvestHedge Awards

Stockholm (HedgeFonder.nu) – Merrant Alpha Select Fund har nominerats till det globala priset “Bästa nya Fond-av-hedgefonder 2010 ” av InvestHedge. ”-Den åttonde årliga InvestHedge Fund of Hedge Funds Awards är en gala som belönar de bästa riskjusterade resultaten bland de globala förvaltarna av fond-av-hedgefonder och vi är glada och stolta över att ha blivit nominerad till sådana utmärkelser. Prisutdelningen kommer att hållas i New York den 10 mars 2011”, skriver Merrant. ”- Det är mycket tillfredsställande att se att Merrants marknadsneutrala strategi återigen är ansedd som en av de ledande inom hedgefondsektorn. Fonden fick “Bästa nya Fond-av-hedgefonder i Europa” 2010 av Hedge Fund Review. Merrant Alpha Select är idealisk för investerare som strävar efter att lägga till hög riskjusterad avkastning och ren Alpha utan att öka risken i sina befintliga portföljer”, skriver Merrant. Merrant Alpha Select Fund gick +8,74% under 2010.
Bild: (C) Fotolia

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.