Sju välkända varumärken till Strateg – söker nya medarbetare

Sju välkända varumärken har inlett nya samarbeten med reklam- och webbyrån Strateg, som nu går ut och söker en rad nya medarbetare.

– Vi behöver bli fler överlag och fortsätter samtidigt vår satsning på sociala och digitala medier, säger projektledare Hans Tedsjö.Handelskammaren Mälardalen, Peter Flacks Nya Parkteatern, Rejmes, Svevia, TiM, Örebro Airport och Örebro Convention Bureau – alla är de nya kunder hos Strateg i Örebro som nu går ut och söker förstärkning.

– Det handlar om art directors, webbutvecklare, originalare, grafiska formgivare, produktionsledare och projketledare, säger Hans Tedsjö. År 2010 var intensivt och inledningen på det nya året har inneburit både nya kunder och fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster, så vi behöver helt klart bli fler.

En del av rekryteringarna hänger samman med Strategs satsning på sociala och digitala medier, enligt Hans Tedsjö:

– Samhället i stort är på väg in i en helt ny transparent värld med helt nya förutsättningar. Företagen får finna sig i att släppa kontrollen och konsumentmakten är större och kraftfullare än någonsin. Här finns många utmaningar och den som inte hänger med eller förstår förändringen, är snart omsprungen.

– Vi måste, både för vår egen och för våra kunders skull, befinna oss i den absoluta täten inom den pågående utvecklingen. Därför är det självklart för oss att fortsätta vår satsning på sociala och digitala medier och här spelar vårens rekryteringar en viktig roll.

 

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.