Catella Nordic Long/Short Equity – Nytt förvaltarteam

Stockholm (HedgeNordic) – Catella Fonder meddelar via sitt nyhetsbrev att hedgefonden Catella Nordic Long/Short Equity sedan mitten av maj förvaltas av Martin Nilsson och Ola Mårtensson. Teamet ersätter den tidigare förvaltaren Jonas Wikström som har lämnat Catella.

Enligt Catella kommer fondens karaktär och inriktning inte förändras som ett resultat av bytet. Fonden kommer vara fortsatt en renodlad nordisk lång/kort-aktiefond med ambitionen att ha en låg samvariation, eller korrelation, till aktiemarknaden.

Martin Nilsson har mångårig erfarenhet av nordiska aktier, både som portföljförvaltare och analytiker. Martin har nyligen börjat på Catella och kommer närmast från Nordea Fonder. Ola Mårtensson har under 20 års tid arbetat med allokering, risk och aktiederivat och har varit på Catella sedan 2003.

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.