Nordiska hedgefonder upp i januari

Stockholm (HedgeNordic) – Det nordiska hedgefondindexet NHX noterade en uppgång på 1,8 procent under januari månad. Månaden präglades framförallt av fortsatt stark utveckling för NHX Managed Futures som var upp hela 3,9 procent, därmed fortsatte den positiva utvecklingen för strategin som var förra årets stora vinnare.

Multi-strategi och aktiestrategier utvecklades också start under månaden med uppgångar på 1,9 respektive 1,8 procent. Nordiska fonder som investerar i andra hedgefonder (FoF) var också positiva med en uppgång på 1,4 procent. Räntefonder noterade mer blygsamma uppgångar och steg 0,2 procent.

Se månadssammanfattningen för NHX och dess konstituenter här: NHX Jan 2015

 

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.