Nordiska hedgefonder upp i januari

Stockholm (HedgeNordic) – Det nordiska hedgefondindexet noterade en uppgång på 1,8 procent under januari månad. Månaden präglades framförallt av fortsatt för NHX som var upp hela 3,9 procent, därmed fortsatte den positiva utvecklingen för strategin som var förra årets stora vinnare.

Multi- och aktiestrategier utvecklades också start under månaden med uppgångar på 1,9 respektive 1,8 procent. Nordiska som investerar i andra (FoF) var också positiva med en uppgång på 1,4 procent. Räntefonder noterade mer blygsamma uppgångar och steg 0,2 procent.

Se månadssammanfattningen för NHX och dess konstituenter här: NHX Jan 2015

 

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.