Coeli lanserar ny aktiefond

Stockholm (Hedgenordic.com) – Coeli Asset Management expanderar sitt erbjudande inom aktiefonder genom lanseringen av Coeli Global Select. Fonden består av 25-35 kvalitetsinnehav med en medellång investeringshorisont och kommer förvaltas av Andreas Brock som nyligen anslöt till Coeli Asset Management.

“Vi är exalterade över att presentera lanseringen av Coeli Global Select och samtidigt välkomna Andreas till Coeli. Hans investeringsstil som består i att köpa en selektiv portfölj av högkvalitativa namn passar vårt fokus på high conviction asset management” säger Lukas Lindkvist, CIO på Coeli Asset Management.

Andreas har en lång erfarenhet av aktieanalys och investeringar och investerade globalt under sin tid på Capital Group i London. Hans historia som investerare går dock tillbaka till tiden vid ABBs M&A avdelning i Kina: “I Kina lärde jag mig betydelsen av att göra djuplodande analys och även idag investerar jag bara i kvalitetsbolag med starka uthålliga marknadspositioner. Denna fond utgörs av en samling av de allra bästa och mest spännande investeringsmöjligheterna i världen, den typen av aktier du vill ha i dina barns portföljer på lång sikt”, säger Andreas.

Fonden är öppen för investeringar och första NAV-datum är 1 december 2014.

 Bild: (c) isak55—shutterstock.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.