Janus såg enormt inflöde i september efter Gross-nyheten

Göteborg (FinWire) – Fonden Janus Global Unconstrained Bond fund såg ett rejält inflöde av kapital i september efter det stått klart att obligationsgurun Bill Gross lämnat Pimco för att förvalta Janusfonden istället.

Fonden är dock fortsatt relativt liten. I september redovisades ett inflöde på 66,4 miljoner dollar, enligt data från Morningstar. Fonden förvaltar nu 79,1 miljoner dollar, enligt CNBC. 

Pimcos Total Return Fund är fortsatt gigantisk även om det har skett utflöden. Fonden har 201,5 miljarder dollar i kapital, enligt Morningstar. Samtidigt har kapitalet minskat med 90 miljarder dollar från toppen i april 2013.

Bild: (c) Elnur—shutterstock.com

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.