Ny chef för Catellas fondförsäljning

Peter Elmhorn är utsedd till ny chef för försäljningen inom den svenska fondverksamheten. Peter har en gedigen erfarenhet av såväl fondprodukter som försäljning från ett antal ledande positioner inom finansbranschen.

”Vi är glada och stolta över att kunna annonsera Peter Elmhorn som ny chef för försäljningen inom vår svenska fondverksamhet. Catella har en hög ambitionsnivå när det gäller förvaltning och det blir nu Peters uppgift att utveckla försäljningsteamet och våra kundrelationer ytterligare”, säger Erik Kjellgren, chef för Catella svenska fondverksamhet.

”Catella har vuxit kraftigt inom fondförvaltning under de senaste åren och vi tar nu ett offensivt steg för att kunna öka vår närvaro hos befintliga kundsegment ytterligare. Samtidigt höjer vi ambitionsnivån gentemot institutionella kundgrupper”, säger Erik Kjellgren (bild).

Peter Elmhorn har en gedigen erfarenhet från olika ledande roller inom finansbranschen och kommer närmast från en senior roll på Swedbank Försäkring, där han ansvarat för förvaltning och produktutveckling. Han har dessförinnan varit ansvarig för marknadsföring och försäljning av fondprodukter inom såväl Danske Capital som Skandia.

Peter Elmhorn tillträder tjänsten den 1 december 2014.

Share.

About Author

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.