- Advertisement -
- Advertisement -

Nya ägare i Shepherd Energy

- Advertisement -

Stockholm (HedgeNordic.com) –  Shepherd Energy AB, investeringsbolaget som förvaltar Shepherd Energy Portfolio, meddelar att Jukka Virtala, Finn-Olav Berglie och Christian S. Jansen genom investmentbolag har förvärvat en majoritet av aktierna i Shepherd Holding AB.

Jukka Virtala har mer än 25 års erfarenhet av att handla på elmarknaderna och kommer vara ansvarig förvaltare för en ny elportfölj som understöds av Shepherd Energy’s forsknings -och tradingteam. Christian S. Jansen kommer ta rollen som VD för Shepherd Energy medan Lina Petrell kommer ha positionen som COO och samtidigt fortsätta vara ansvarig för den operativa verksamheten. Finn-Olav Berglie kommer fortsätta vara styrelseordförande.

Lina Petrell säger i en kommentar att det nuvarande teamet är entusiastiska inför förändringarna i ägarskap och ledning. Hon är övertygad att Jukka Virtalas långa erfarenhet inom elhandel och Finn-Olav Berglies samt Christian S. Jansens bakgrund från internationella hedgefonder kommer stärka Shepherd Energy’s goda rykte som ledande inom nordisk elhandel.

Bild: (c) jokerpro—shutterstock.com 

close

Subscribe to HedgeBrev, HedgeNordic’s weekly newsletter, and never miss the latest news!

Our newsletter is sent once a week, every Friday.

Kamran Ghalitschi
Kamran Ghalitschi
Kamran has been working in the financial industry since 1994 and has specialized on client relations and marketing. Having worked with retail clients in asset management and brokerage the first ten years of his career for major European banks, he joined a CTA / Managed Futures fund with 1,5 Billion USD under management where he was responsible for sales, client relations and operations in the BeNeLux and Nordic countries. Kamran joined a multi-family office managing their own fund of hedgefunds with 400 million USD AuM in 2009. Kamran has worked and lived in Vienna, Frankfurt, Amsterdam and Stockholm. Born in 1974, Kamran today again lives in Vienna, Austria.

Latest Articles

January: Mirror Image of 2022 for Nordic CTAs

Stockholm (HedgeNordic) – The average return of the eight “CTA” constituents of the Nordic Hedge Index that had positive performance in 2022 was 14.4...

Did Energy Prices Cause This Inflation Surge?

Copenhagen – (Jesper Rangvid): You often hear that soaring energy prices, caused by supply-chain disruptions resulting from the pandemic and the war in Ukraine,...

UB Launches Forest-Focused PE Fund

Stockholm (HedgeNordic) – United Bankers is launching a private equity fund investing in forest and bio-based industries. The fund, named UB Forest Industry Green...

Origo’s First Ten Years on (a) Quest

Stockholm (HedgeNordic) – Long/short equity fund Origo Quest is celebrating ten years of bargain hunting in the universe of Nordic small-cap stocks. After a...

The Cycle is Back and so is Active Investing

Stockholm (HedgeNordic) – The relationship between equities and bonds has traditionally been inverse, making bonds a leading choice as a diversifier to an equities...

Alcur’s Third Win in a Row

Stockholm (HedgeNordic) – Alcur Fonder’s first hedge fund, Alcur, has been named “Hedge Fund of the Year” by Swedish business magazine Privata Affärer for...

Latest

Most Popular This Week

Voices

Request for Proposal

- Advertisement -