EME Partners: Emeralt införlivas med Ålandsbanken

Stockholm (HedgeNordic.com) – EME Partners informerar samtliga motparter att fonden Emeralt Emerging Europe har införlivats med Ålandsbanken Global Products SICAV II – EME Emerging Europe. Som ett resultat av detta har teamet bakom EME Partners slagits samman med Ålandsbanken ABP. EME Partners kommer upphöra med sin verksamhet och har ansökt till Finansinspektionen och Cayman Islands Monetary Authority om att få återlämna sina tillstånd.

Förvaltningen av fonden kommer fortsätta som tidigare med identisk strategi under Ålandsbankens varumärke och operativa paraplyorganisation.

Bild: (c) archerix-Fotolia.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.