Rhenman Healthcare vald till årets hedgefond av Privata Affärer

Stockholm (HedgeNordic.com) – Privata Affärer har utnämnt Rhenman Healthcare Equity Long/Short till årets hedgefond 2013. Bland de nominerade fanns även Nordic European Absolute Return Fund och Adrigo Hedge.

I en kommentar säger ansvarig förvaltare Henrik Rhenman; “Det känns jättekul. Många tycker att healthcare är nyckfullt och svårt. Även vissa proffs hävdar att det inte är en vinnarbransch. Men verkligheten har överbevisat detta”. Framåtblickande tror Henrik Rhenman att rallyt inom hälsosektorn kommer fortsätta några år till, “räknat från botten i februari/mars 2009 är vi bara fortfarande halvvägs mot en normal värdering” säger han.

Kamran Ghalitschi (HedgeNordic) with Henrik Rhenman and Carl Grevelius winning "Best Nordic Equity Hedgefund 2012"

Kamran Ghalitschi (HedgeNordic) with Henrik Rhenman and Carl Grevelius winning “Best Nordic Equity Hedgefund 2012”

Rhenman Healthcare Equity Long/Short utnämndes förra året till Nordens bästa aktiehedgefond vid Nordic Hedge Award 2012 i Stockholm. Den 7 maj kommer Nordic Hedge Award återigen hållas i Stockholm. Nominerade fonder kommer offentliggöras i mitten på mars.
Bild: (c) grossartiger—shutterstock
Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.