Stefan Nilsson invald i Ljusdals Bandyklubbs styrelse

Den Tokyo-baserade svenske finansmannen Stefan Nilsson, VD för HFC Advisory Group, valdes på måndagens årsmöte in i den svenska elitserieklubben Ljusdals Bandyklubbs styrelse.

“Jag har ett stort bandyintresse och jag har haft en lång relation till Ljusdals BK som spelare, supporter, sponsor och nu styrelseledamot. Att jag är bosatt i Tokyo hindrar inte mig från att engagera mig i klubben. Ljusdal är bandy och det är i Elitserien som LBK hör hemma. Jag ser fram emot att jobba med ordförande Yvonne Oscarsson och resten av föreningen med att åter etablera LBK i den högsta serien. Jag tycker att det är kul och bra för bandysporten att vi numera har storstadslag som Hammarby och GAIS i Elitserien, men det är också viktigt att de gamla klassiska hälsingelagen Ljusdal, Edsbyn, Bollnäs och Broberg finns kvar på högsta nivå,” säger Stefan Nilsson.

Stefan Nilssons andra styrelseuppdrag inkluderar de japanska finansbolagen HFC Advisory Group och Terrasias Capital. Han sitter även i Förtroenderådet för SNS – Studieförbundet Näringsliv och Samhälle och är ordförande för den svensk-japanska handelskammarens valberedning.

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.