Ålandsbankens resultat 2012 väsentligt bättre än 2011

STOCKHOLM (Direkt) Preliminära bokslutsuppgifter för Ålandsbanken visar att såväl rörelseresultat som periodens resultat hänförligt till aktieägarna kommer att vara i nivån 10 miljoner euro för år 2012.

Detta är väsentligt bättre än föregående år, skriver Ålandsbanken i ett pressmeddelande. Under 2011 var rörelseresultatet -5,7 miljoner euro och resultatet hänförligt till aktieägarna -5,3 miljoner euro. Ålandsbanken angav i delårsrapporten för tredje kvartalet att koncernen skulle visa ett klart positivt rörelseresultat för 2012.

Bokslutskommunikén presenteras den 15 februari.

 

Bild: (c) shutterstock— Irina Fischer

 

 

Share.

About Author

Nyhetsbyrån Direkt är Sveriges ledande finansiella nyhetsbyrå och bevakar allt som påverkar kursutvecklingen på svensk aktie-, ränte- och valutamarknad i realtid.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.