GARS vinner pris för bästa alternativa investering

Standard Life Investments fond GARS (Global Absolute Return Strategies) har tilldelats priset Bästa alternativa investering på Investment Advisers första årliga 100 Club Awards.

GARS vann priset baserat på sina resultat över ett och tre år.

Jacqueline Lowe, Head of UK Wholesale, kommenterar priset;
”Det här är ett fantastiskt resultat för vårt Multi asset team och Standard Life Investments är väldigt glada att vara en del av detta nya forum. GARS har hjälpt investerarare genom extrema marknadsförhållanden de senaste tre åren och i dagsläget är vår Strategi mer relevant än någonsin.”

GARS finns tillgänglig för svenska privatinvesterare bland annat genom Stadard Life Investments samarbete med Länsförsäkringar.

Läs mer om 100 Club Awards.

Standard Life Investments är en global fondförvaltare med drygt fem miljoner kunder och över 154,9 miljarder pund i förvaltat kapital*

Huvudkontoret är baserat i Edinburgh, men bolaget har även ett flertal kontor över hela världen som till exempel i Boston, Dublin, London, Montreal, Hongkong och Sydney. Standard Life Investments har även representationskontor i Beijing och Seoul och ett joint venture i Indien.

Bild: (c) shutterstock—Sergej Khakimullin

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.