Thinking Ahead Magazine

Stockholm (HedgeFonder.nu) – Thinking Ahead Magazine är en tidskrift som ges ut månatligen av Commerzbank. I varje nummer kan läsaren ta del av trender, analyser och investeringsförslag inom olika tillgångsslag, skrivna av Commerzbanks egna medarbetare, samarbetspartners och externa marknadsaktörer.

Temat för augusti-utgåvan är ”The Nordic Way” (Den Nordiska modellen) där bland annat Commerzbanks Makro Analytiker, Peter Dixon, tittar djupare på den Nordiska modellen och ger sin syn på framtida utmaningar.

HedgeFonder.nu har också givit sitt bidrag till “Thinking Ahead” vilket ni kan läsa på sidan 52/53.

Trevlig läsning!

För att ladda ned skriften vänligen klicka på följande länk: http://fim.commerzbank.com/Publications

Bild: (c) shutterstock—Tom Wang

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Comments are closed.