Catella: utökar rådgivning med fastighetsauktioner

STOCKHOLM (Direkt) Catella Corporate Finance utvecklar sin transaktionsrådgivning med fastighetsauktioner. Hittills är klart att fyra välkända fastighetsägare, internationella och svenska, bidrar med fastigheter till auktionerna, som planeras äga rum i oktober/november 2012.

“Den här typen av försäljningsprocess används idag i såväl Storbritannien som Tyskland och har fungerat mycket bra där. Allsop i Storbritannien är ett exempel. Efter framgångarna med Kefren-auktionerna under 2011, ser vi stor potential för det här försäljningsformatet även i Sverige.” säger Erik Westerlund, Catella Corporate Finance, i ett pressmeddelande.

Förberedelser pågår just nu för fastighetsauktioner avseende ett antal objekt värda upp till cirka 50 miljoner kronor, lokaliserade över hela landet och av samtliga fastighetstyper.

Bild: (C) shutterstock—Lisa S

Share.

About Author

Nyhetsbyrån Direkt är Sveriges ledande finansiella nyhetsbyrå och bevakar allt som påverkar kursutvecklingen på svensk aktie-, ränte- och valutamarknad i realtid.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.