Pris som bästa Sverigefond från Lipper

Stockholm (HedgeFonder.nu) – GustaviaDavegårdh Sverige utsetts till bästa aktiefond i kategorin Sverige under de tre senaste tre åren i hela Europa. Utmärkelsen tilldelades av det internationella fondinformationsföretaget Lipper de delade ut priser till vinnarna i Lipper Fund Awards Europe 2012.

Lipper Fund Awards är en del av Thomson Reuters Award för Excellence, en global uppsättning priser som hyllar de som presterar bäst ibland världens alla professionella investerare. Priserna tilldelas de fonder som över tiden har visat en start riskjusterad avkastning jämfört med konkurrenterna.

GustaviaDavegårdh Sverige är som alla deras fonder dagligt handlad. Deras fonder är valbara inom försäkringar hos Danica Pension, Folksam, NPG Life och Skandia samt många utländska kapitalförsäkringar. På fondtorgen hos banker som Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar Bank och Swedbank. Hos internetbanker som Avanza, Nordnet, SAXO-EBank, Skandiabanken samt hos Pensionsmyndigheten (ppm).

 

Bild: (C) shutterstock-Kheng Guan Toh

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.