Max Matthiessen växer med nytt kontor i Västerås

Max Matthiessen har öppnat ett nytt kontor i Västerås. I samband med etableringen har Johan Carlsson anställts som finansiell rådgivare och teamledare från och med den 1 september 2011.

Det nya kontoret på Sigurdsgatan 6 kommer i huvudsak att erbjuda rådgivning till ägarledda företag och inom förmögenhetsförvaltning åt privatpersoner vid sidan av den traditionella pensions- och försäkringsrådgivningen.

– Med ett nytt kontor i Västerås kan vi bättre möta de behov som vi i dag ser i regionen. Vi ser dessutom goda tillväxtmöjligheter i Mälardalen och satsar liksom tidigare på att växa organiskt när vi hittar rätt personer, säger Glenn Nilsson som är vice vd för Max Matthiessen och chef för marknadsorganisationen.

Johan Carlsson har anställts som finansiell rådgivare och teamledare på kontoret från och med den 1 september 2011. Han kommer närmast från en tjänst som kontorschef på Finanshuset Acta i Västerås.

– Jag gillar utmaningen att etablera Max Matthiessen i Västerås. Max Matthiessen har ett mycket gott rykte både bland kunder, leverantörer och anställda. Det viktigaste är dock att jag upplever bolaget som en långsiktig, seriös aktör med ett starkt varumärke och som kan erbjuda marknadens bästa produkter, tjänster och systemlösningar, säger Johan Carlsson, finansiell rådgivare och teamledare på Max Matthiessens kontor i Västerås.

Bild: (C) S.Hofschlaeger—pixelio.de

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.