TSI International Group har utsett Stefan Nilsson till senior adviser för dess asiatiska verksamhet

Stockholm (HedgeFonder.nu)- Stefan Nilsson (Bild), före detta global macro hedgefondsförvaltare som också har arbetat inom asset management och prime brokerage hos Bear Sterns och JP Morgan kommer att fokusera på att hjälpa TSI att bygga upp firmans växande verksamhet med japanska och asiatiska investerare. TSIs investeringsverksamhet är fokuserad på fastlandsbanking och urban förnyelse inom Stortoronto i Canada, medan merparten av kunderna är asiatiska investerare.
Tokyobaserade Nilsson som tidigare i år lämnade sin chefposition hos JP Morgan är grundare till och koncernchef för HFC Advisory, en firma som fokuserar på att arbeta med globala alternativa investeringsförvaltare och asiatiska investerare. Han är välkänd som grundare av the Hedge Funds Club, asiens största nätverka av hedgefondsinvesterare- och förvaltare.
”Stefan är en av de som har bäst kontakter med personer i den japanska och asiatiska alternativa investeringsbranschen. Med honom i vårt team planerar vi att växa vår verksamhet speciellt på den institutionella sidan i Asien där vi ser tillväxtpotential till följd av att investerare ökar sin exponering mot alternativa investeringar” sade Stephen Huggins, VD för TSI International Group KK.
Om TSI International Group
TSI International Group grundades 1997 och är en diversifierad grupp av företag inom en blandning av fastighetsföretag. Företaget fokuserar på fastighetsinvesteringar som skapar absolut avkastning oavsett marknadsklimat. Företaget har 60 anställda i Kanada och Asien inklusive 20  personer i Tokyo.
 
Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.