Mikael Wickbom till Catella Fonder

Catella Fonder har anställt Mikael Wickbom som försäljningsansvarig för Norden. Mikael Wickbom kommer närmast från tjänsten som VD för ODIN Fonders svenska verksamhet vilket också innefattar rollen som utlandschef för all verksamhet utanför den norska marknaden. Han har under sin tid på ODIN Fonder byggt upp och breddat verksamheten utöver Norge, Sverige och Finland till att även omfatta Holland och Storbritannien.

– Det är glädjande att vi har knutit till oss Mikael Wickbom, som har gedigen erfarenhet från fondbranschen. Hans bevisade förmåga att bygga verksamhet och skapa värden ser vi som en utmärkt tillgång, då vi står inför att expandera våra produkter och tjänster i Norden, säger Stefhan Klang, VD på Catella Fonder.

Bild: (C) igor—Fotolia.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.