Förlängd teckningstid i nyemissionen för My Exchange AB

My Exchange AB (publ) utvecklar programvara för effektiv aktiehandel som ger alla möljlighet att handla på samma villkor som de professionella aktörerna. Bolagets handelsplattform, MYX, ger jämfört med befintliga alternativ på marknaden, helt nya möjligheter när det gäller snabbhet, användarvänlighet och riskhantering. Bolaget har tillsammans med emissionsrådgivaren Leox Corporate Finance beslutat att förlänga teckningstiden i den pågående nyemissionen till den 17 juni.

Strategiska samarbeten har inletts under de senaste veckorna och ligger till grund för en bredare expansion inom aktie-, valuta-, råvaru- och indexhandel. My Exchange AB (publ) planerar att via dessa partners anpassa produkten och därmed utöka tillgängligheten för användaren att även handla globalt.

Ett tekniskt samarbete med ett av Sveriges främsta teknikbolag har inletts för att färdigställa MYX för mobila plattformar. Med detta samarbete knyter My Exchange AB (publ) marknadens främsta tekniska kompetens direkt in i bolaget för att effektivisera den tekniska säkerheten vid en global expansion av MYX.

Ett flertal marknadsaktörer har kontaktats under de senaste veckorna och närgående diskussioner förs idag om depå, courtage och belåningsvillkor för MYX framtida användare. My Exchange AB (publ) bedömer att det finns en god samarbetsvilja från dessa aktörer och analyserar nu vilka av följande firmor som kan ge MYX kunder mest fördelaktiga villkor.

”Vi har mycket på gång och hoppas snart kunna presentera spännande nyheter. Därför vill vi ge en chans till fler investerare att lära känna bolaget och ta del av erbjudandet.” säger Patrik Wallenberg, finanschef på My Exchange.

Bild: (C) aboutpixel.de  –  Kirsten Oborny

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.