Annons: Screen Event – 18 maj – Berns i Stockholm

Onsdagen den 18 maj arangerar Screen Markets och Screen Nordic för sjätte gången ett event med finansiella produkter och tjänster för den nordiska bank- och finansmarknaden. Eventet äger rum på Berns Salonger, Berzelii Park i Stockholm.

Eventet erbjuder ett intressant konferensprogram med paneldiskussioner med representanter från affärsbankerna, ledande befattningshavare från olika informationsleverantörer såsom Bloomberg, Thomson Reuters m fl.
Här visar globala och lokala leverantörer system,  plattformar och informationslösningar tillsammans med olika produkter inom kapitalförvaltning.

Detta endags event ger Dig en samlad bild av dagens utbud och de senaste trenderna inom branschen – samtidigt som Du får möjlighet att träffa kollegor och utöka Ditt nätverk. Lunch serveras och dagen avslutas med en drink.

Alla kommer att vara där – Du kommer väl också?

Läs mer på  www.screenmarkets.com  Här finns detaljer för programmet och Du kan registrera Dig online. Deltagande är KOSTNADSFRITT för branschfolk.

Vi ses den 18 maj på Berns!

Bild: (c) by Marko Greitschus – pixelio.de

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.