Osäkert börsläge får Cicero att vikta ned aktier i sina fonder

Göteborg (FinWire) – Cicero ser att det efter de senaste årens börsuppgångar börjat synas fler och fler exempel på att marknadsbedömare ifrågasätter de höga värderingarna. Något som resulterat i att man tagit ned andelen aktier i sina fonder. Det framgår av ett veckobrev.

Gradvis har förvaltaren under de senaste veckorna valt att ta det säkra före det osäkra och viktat ned andelen aktier till 30 procent med resterande 70 procent exponerat mot ränta. Den geografiskt största andelen har Europa med 15 procent följt av tillväxtmarknader med 6,5 procent.

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.