HedgeInar: Save the Date!

hedgeinar

Välkommen!

Den 16 september anordnar vi utbildningsdagen Hedgeinar som kommer att fokusera helt på hedgefonder. Det är ett nytt samarbete som arrangeras av företagen Hedge Nordic, Laika Consulting samt Stockholm School of Economics. Vi vänder oss till dig som jobbar professionellt med fonder, finansiell rådgivning eller kapitalförvaltning.

Under en dag får du lära dig allt om olika typer av hedgefonder, från CTA’s och fund of hedgefunds till strategier för equity hedge funds. Utbildningen är unik i sitt slag och kommer att samla några av våra mest etablerade fondförvaltare, och viktigaste experter, på området. Under dagen kommer du som deltagare att få ta del av intressanta föreläsningar, diskussioner och träffa andra personer som är intresserade av hedgefonder. Så lägg detta event i din kalender boka den 16 september redan nu!

Här finner du preliminärt schema för dagen:

Hedgeinar bjuder på frukost från kl 08.00
Stockholm School of Economics
Kathryn Kaminski – Introduktion till hedgefonder
AP1
Martin Källström – Val av hedgefond, portföljstrategi och Due Diligence.
Merrant Fonder
Ulf Sedig – “Fund of Hedge Funds”, konsten att få dina pengar att växa på lång sikt.
Sector Asset Management
Wollert Hvide – Strategier för Equity Hedge Funds.
Hedgeinar bjuder på lunch från kl 12.00
Magnusson Law
Björn Wendleby – Lagar, regelverk och kompensation för distribution av hedgefonder.
Lynx Asset Management
Jesper Sandin – CTAs, strategi, avkastningsprofil och roll i en investeringsportfölj.
Ålandsbanken
Mats Olsson – Råvaror, riskspridning I en normal portfölj: Hur ska verktygen se ut, vilka krav måste ställas på dem, hur fungerar det och varför måste de användas?

 

Utbildningen kostar 1 850 kr (ex moms) per deltagare och vi bjuder även på frukost och lunch. Men anmäler du dig innan den 18 augusti, är utbildningen Hedgeinar helt kostnadsfri. Vänligen kontakta Veronica Kloo på Laika Consulting för att anmäla dig nu. E-post veronica.kloo@laika.se eller telefon 08-440 82 41. Mer information om utbildningen och ordinarie anmälan kommer efter sommaren.

Anmäl dig nu

Väl mött den 16 september!

Vänliga hälsningar,

Hedgeinar-teamet


hedge_bottom

loggor

Share.

About Author

Kamran has been working in the financial industry since 1994 and has specialized on client relations and marketing. Having worked with retail clients in asset management and brokerage the first ten years of his career for major European banks, he joined a CTA / Managed Futures fund with 1,5 Billion USD under management where he was responsible for sales, client relations and operations in the BeNeLux and Nordic countries. Kamran joined a multi-family office managing their own fund of hedgefunds with 400 million USD AuM in 2009. Kamran has worked and lived in Vienna, Frankfurt, Amsterdam and Stockholm. Born in 1974, Kamran today again lives in Vienna, Austria.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.