Monyx rekryterar Stefan Pari och stärker ränteförvaltningen

Monyx stärker förvaltningsteamet ytterligare och sitt fokus på ränteförvaltning genom att rekrytera Stefan Pari som portföljförvaltare. Han har varit verksam i finansbranschen sedan 2007 och kommer närmast från en anställning på Riksbyggen där han arbetat som ränteförvaltare.

– Vi är glada att Stefan har valt att börja hos oss på Monyx. Hans erfarenhet inom ränteförvaltning ger oss möjlighet att fokusera ytterligare inom detta segment då vi ser en ökad efterfrågan för vår ränteförvaltning. Nu kan vi stärka vårt erbjudande gentemot institutioner, säger Mikael Kadri, CIO och vice VD.

Stefan Pari har en magisterexamen från Stockholms Universitet med inriktning mot finans- och nationalekonomi. Hans första arbetsdag är 1 augusti. Han kommer i sin roll på Monyx tillsammans med förvaltningsteamet att delta i förvaltningen av befintliga ränteprodukter. Monyx förvaltar räntefonden Monyx Aktiv Ränta som har genererat positiv avkastning för våra sparare de nio senaste kvartalen.

– Jag ser fram emot att börja på Monyx och bli en del i det dynamiska och snabbfotade förvaltningsteamet, säger Stefan Pari.

 

Bild: (c) YanLev—shutterstock.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.