Nordiska hedgefonder nominerade till EuroHedge Awards

Stockholm: (HedgeNordic.com) – Den 23 januari går EuroHedge Awards 2013 av stapeln i London. I vanlig ordning finns en hel räcka nordiska hedgefonder med bland de nominerade. Svenska Brummer & Partners stoltserar med tre nominerade fonder; Managed Futures fonden Lynx, räntefonden Nektar och nystartade aktie- och kredithedgefonden Carve som dessutom återfinns i två kategorier. Bland andra svenska nominerade fonder återfinns årets kursraket Rhenman Healthcare samt UCITS fonden Catella Nordic Corporate Bond. Från Danmark hittar vi tre räntefonder i Asgard Fixed Income, Midgard Fixed Income och Danske Invest. Norge representeras av Sector Healthcare samt Nordic Alpha som förvaltas av Pareto Nordic Investments AS. En sammanställning av årets kandidater finns nedan:

Den 7 maj kommer Nordic Hedge Award återigen hållas i Stockholm. Nominerade fonder kommer offentliggöras i mitten på mars.

 

Bild: (c) Justimagine—Fotolia.com 

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.