Danske Capital rekryterar Henrik Holmin

Danske Capital rekryterar Henrik Holmin till tjänsten som Senior Portfolio Manager Fixed Income.

Henrik Holmin tillträder som Senior Portfolio Manager Fixed Income den 2 februari, 2012.

Henrik kommer närmast från Swedbank Markets där han arbetat som chef för analys inom taktisk tillgångsallokering. Han har dessförinnan en lång erfarenhet från ett flertal seniora positioner inom Swedbank , däribland som chef för institutionell kundhandel och som räntestrateg. Henrik har även varit portföljförvaltare på AP1-3.

– Vi hälsar Henrik välkommen och ser fram emot hans tillträde i februari. ”Vi vill förstärka vår position ytterligare på den svenska marknaden och ser denna rekryteringen inom ränteförvaltningen som ett viktigt steg”, säger Erik Kjellgren, Head of Investment Management, Danske Capital AB.

Bild: (C) AVAVA—Fotolia.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.