Exceed satsar när andra drar ner – stärker analys- och förvaltningsteamet

En av Sveriges största fristående finansiella rådgivare Exceed ser chansen att stärka analys- och förvaltningsteamet när mäklarhus, försäkringsbolag och banker drar ner. Genom rekryteringen av Daniel Somos får Exceed tillgång till en kompetent analytiker och förvaltare. I samma slag kommer man även över en engagerad sparstrateg. Daniel har en bakgrund från bland annat Barclays Capital i London och från en New York baserad hedgefond.

– Det känns helt rätt att lämna en storbanksmiljö där kunder med lönesparkonto anses vara billig finansiering. På Exceed ligger istället allt fokus på att skapa bästa möjliga avkastning för varje sparad krona, säger Daniel.

– Vi är mycket nöjda över rekryteringen, Daniels breda kompetens kommer att vara till stor nytta för såväl våra kunder som våra rådgivare, säger Martin Warne, Vd på Exceed.

I samband med rekryteringen kommer Exceed också att öppna upp en annars sluten värld.

– Som Sparstrateg har jag som mål att finna nya vägar för att minska avståndet mellan våra kunder och deras placeringar. Därför står de högt upp på min agenda att bland annat starta upp ett Twitter-konto, säger Daniel.

– Vi är övertygade om att man måste ha ett öra mot marknaden för att leverera en bra avkastning. När andra väljer att dra ner på sin analys och förvaltning så känner vi att det blir än viktigare att själva kunna erbjuda denna service, avslutar Martin Warne.

Exceed grundades 2002 och är en av Sveriges största fristående specialister på finansiell rådgivning. Bolaget står under finansinspektionens tillsyn och innehar tillstånd för värdepappersrörelse och försäkringsförmedling. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder med allt från löpande sparande och pensioner till skräddarsydda finansiella upplägg och avancerade företagslösningar.

Bild: (C) Mumpitz—Fotolia.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.