Tre av tio nominerade bidrag i Venture Cup Väst regionfinal kommer från Encubator

Hela 342 affärsidéer har tävlat om att utses till Västsveriges framtida tillväxtföretag i Venture Cup. Av dessa återstår nu bara tio stycken som i torsdagens regionfinal tävlar om att få vara med och dela på 350 000 kronor. Tre av bidragen är innovationsprojekt från Encubator; Alusera, Etailer och Cline Technologies.

Alusera utvecklar en patentsökt metod för att tillverka aluminium som lyser i mörker. Resultatet är en mycket kostnadseffektiv tillverkningsprocess, där slutprodukten bland annat förväntas utmana en global marknad av brand- och utrymningsskyltar.

Cline Technologies utvecklar ett chip som möjliggör nya applikationer och mer effektiv forskning inom biomaterial och ytbeläggningar. Chipet har en unik nanostruktur som tillåter användaren att utföra hundratals experiment i ett, vilket ger bättre resultat snabbare.

Entailer inleder en ny era inom internetannonsering. Med Entailers teknik kan annonsörer och utgivare enkelt integrera sociala funktioner i digitala annonser, vilket ökar effektiviteten med upp till 10 gånger. Sociala annonser är framtiden inom internetannonsering. Entailer är vägen dit.

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.