HedgeNordic Industry Report 2015

Stockholm (HedgeNordic) – HedgeNordic har nöjet att presentera HedgeNordic Industry Report 2015 – den enda rapport i sitt slag som aktivt följer den nordiska hedgefondbranschen och dess aktörer.

Årets rapport har utöver sedvanliga presentationer av branschens utveckling och de nya aktörer som tillkommit under 2014/2015 även valt att lägga fokus på den norska marknaden för hedgefonder – en marknad som öppnats upp efter att länge varit mer eller mindre stängd för hedgefond-investeringar, åtminstone för den breda allmänheten.

Danmark har även fått sin beskärda del av utrymmet i årets rapport. Detta med anledning av den starka utveckling vi sett för danska räntehedgefonder. Vi ställer oss frågan vad framgången bottnar i och tar också en djupdykning i marknaden för danska ränteinstrument.

Naturligtvis har vi också genomfört en rad intervjuer med nordiska hedgefondförvaltare samt andra aktörer med anknytning till branschen. Vi kan bland annat erbjuda profilintervjuer med flera av de stora vinnarna vid Nordic Hedge Award som gick av stapeln tidigare i år.

Vi önskar er trevlig läsning och en glad sommar!

Den fullständiga rapporten kan laddas ned här (40MB): Industry Report 2015

Rapporten kan även läsas direkt i din webläsare nedan: Industry Report 2015

Bild: (c) shutterstock-com—Tino Mager

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.