Pimco Total Return rapporterar ett nettoutflöde för 21 månaden i rad

Göteborg (FinWire) -Pengarna fortsätter att flöda ut ur Pimcos största fond Total Return Fund, skriver Wall Street Journal. Det efter att fonden noterat ett nettoutflöde för 21:a månaden i rad i januari. Totalt försvann 11,6 miljarder dollar från fonden under årets första månad.

Enligt Morningstar är fondens tillgångar nu 54 procent lägre än vid toppen i april 2013 när fonden uppgick till 293 miljarder dollar. Bolaget har drabbats av kraftiga utflöden efter att Bill Gross hoppat av under hösten och gått till Janus Capital.

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.