Lyxor Asset Management tillsätter ny VD

Stockholm (HedgeNordic.com) – Lyxor Asset Management (“Lyxor”) annonserar tillsättandet av Lionel Paquin som VD från och med idag. Han ersätter Inès de Dinechin som kommer lämna företaget. Han införlivas också i Management Committee för Global Banking & Investor Solutions enheten.

Lionel Paquin var tidigare ansvarig för Lyxors Managed Account Platform, en position han haft sedan 2011. Han har också haft positionen som Chief Risk Officer och Head of Internal Control och var även medlem av Lyxors Executive Committee sedan 2007. Innan dess var Paquin Managing Director och Principal Inspector på “Inspection Général” vid Societe Generale sedan 2007. Paquin började sin karriär 1995 vid det franska finansministeriet som en högt rankad statstjänsteman och höll här flera olika positioner.

Paquin tog sin examen vid Ecole Polytechnique (1993) och ENSAE (1995).

 

Share.

About Author

This article was written, or published, by the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.