Annons: Emerging Manager Forum – CTA-konferens i London 7 juli, 2011

(www.Hedgefonder.nu) – CTAEXPO LLC håller sin första internationella konferens – Emerging Manager Forum (EMF) – i London på The May Fair Hotel den 7 juli 2011. EMF bildades för att hjälpa personer som arbetar med kapitalanskaffning, portföljkonstruktion och även kunder att identifiera nya internationella trading-talanger, likvida värdepapper möjliga för trading, samt att främja investeringar i Managed Futures, valuta och hedgefonder.

EMF är en endagskonferens som består av olika talare och paneldebatter i kombination med ett program med trettio-minuters presentationer av enskilda traders.

CTAEXPO LLC grundades 2008 och har framgångsrikt genomfört konferenser i både Chicago och New York. EMF London kommer att vara deras sjätte konferens.

Den senaste CTAEXPO i Chicago hade över 440 registrerade besökare och attraherade anmälningar från över åttio traders och etthundrafemtio personer inom kapitalanskaffning, kapitalförvaltning, portföljkonstruktion och kunder.

www.emergingmanagerforum.com

Bild: (C) by Erich Werner pixelio.de

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.