Danske Invest satsar stort i Sverige

Danske Invest har rekryterat Anna Annermalm till tjänsten som PR & Communication Manager Sverige för Danske Invest och Danske Capital.

Anna Annermalm är Diplomerad från Institutet för högre reklamstudier, DIHR, och kommer närmast från Bonnierförlagen. Annermalm har utöver liknande tjänster även genomfört ett projekt för Childhood Foundation.

– Vi välkomnar Anna till Danske Invest. Vi är inne i ett expansivt skede med ökade närvaro på den svenska marknaden. Vi förstärker nu våra marknads- och kommunikationsbefattningar, säger Pehr-Olof Malmström, vd för Danske Capital AB.

Bild: Anna Annermalm

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.