Catella Hedgefond utsedd till årets hedgefond 2014 av Fondmarknaden.se

Göteborg (FinWire) – har blivit utsedd till årets av . Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Fondmarknaden.se har utsett Årets 2014 i tolv olika fondkategorier och kammade hem förstaplatsen inom .

“Vi är sex som sköter fonden och det är vårt teams erfarenhet och kunskap som skapar förvaltningsresultatet. Catella Hedgefond har sedan starten mars 2004 haft en årlig om 5,71 procent, till en standard avvikelse om 2,6 procent. Det är en bra riskjusterad avkastning”, kommenterar , ansvarig förvaltare för Catella Hedgefond.

Catella Hedge levererade en avkastning på 8,2 procent under 2014.

Bild: (c) Ioana-Davies-(Drutu)—Fotolia.com

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.