FIN alternatives har talat med åtta hedgefondsförvaltare om året

Göteborg (FinWire) – FIN alternatives har intervjuat åtta profiler inom hedgefondsindustrin för att låta dem peka ut en bra affär under 2014.

Christian Faes -Medgrundare, LendInvest
Londonfastigheter har fortsatt att prestera väldigt bra. Även om marknaden kyldes av efter halva året är det bara bra på lite längre sikt. Framöver är han positiv till den brittiska husmarknaden generellt.

Ramtin Naimi – Grundare, Opes Cura
Bästa investeringen under året var GoPro. I samband med noteringen var börsvärdet 700 miljoner dollar. Samtidigt fick bolaget enormt bevakning, vilket inte är vanligt för ett bolag med den storleken. Nästan samtliga analytiker utfärdade en outperform rekommendation för aktien.

Michael Underhill – CIO, Capital Innovations
WhiteWave Foods. Vi ser en fortsatt stark tillväxt för organiska produkter såsom mjölk och sallad samt för drycker både i USA och Europa.

David Miller – Senior Portfolio Manager, Catalyst Funds
Den bästa investeringen under året var OvaScience. Insiders började att köpa aktien i mars vid kursen 7,33 dollar. Nu har kursen rusat upp till 24,51.

Don Steinbrugge – Managing Partner, Agecroft Partners
Den bästa investeringstanken under året var att rekommendera investerare att allokera om sitt kapital till trendföljande strategier såsom CTA.

Kevin Campbell – Managing Director, Private Markets Group,
DuPont Capital Management
Det bästa beslutet var att vara mer selektiva när det gäller investeringar i private equity.

Ido och Amit Green -Porfolio Managers, Apica Green
Sportklädesbolaget Under Armour. Bolaget har ökat sin försäljning och kan komma att växa mer genom att gå in på fler kategorier.

David D. Tawil – President, Maglan Capital
Globalstar. Aktien har dragit 50 procent och Tawils mål är att den skall gå mer än 100 procent från nuvarande nivåer. Globalstar är världens största aktör inom satellitkommunikationsservice.

Share.

About Author

Vi har en idé om att leverera nyheter inom komplementära områden till redan existerande nyhetstjänster. Områden dit tiden för de stora redaktionerna helt enkelt inte räcker till för att bevaka. Vår första tjänst är inriktad mot småbolag. Bolag som idag saknar nödvändig journalistisk bevakning. Vi skriver om bolag dit journalistens telefon aldrig ringer och aktieägarens intresse inte tillgodoses.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.