Monyx rekryterar Ulrike Elger som Compliance Officer

Monyx rekryterar Ulrike Elger som Compliance Officer. Ulrike Elger har varit verksam i finans- och revisionsbranschen över 20 år och kommer närmast från en anställning på Coeli AB i Stockholm och Coeli Asset Management S.A., Luxemburg, där hon har arbetat som Head of Compliance.

–Vi är glada att Ulrike har valt att börja arbeta hos oss på Monyx. Hennes gedigna erfarenhet inom finans- och fondbranschen både i Sverige och i Luxemburg blir en stor tillgång för oss, säger Johan Wagman, VD.

Ulrike Elger har gedigen branscherfarenhet som jurist och Compliance Officer. Hon har tidigare bl.a. arbetat på BISA S.A., Bankinvest Group i Luxemburg som Compliance & Legal Officer och på Svenska Revisorsamfundet SRS som föreningsjurist och rådgivningsansvarig. Ulrike har också under fem år varit ledamot i den europeiska skatteorganisationen Confederation Fiscale Europeenne CFE, skattekommittén.

– Jag ser fram emot att börja på Monyx i januari 2015 och hoppas att jag med min erfarenhet kommer att bidra till Monyx fortsatta utveckling, säger Ulrike Elger.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.